Turreglement

Retningslinjer for alle turer organisert av Fossefallets Supporterklubb.

Vi står samlet som en solid supporterklubb på hver eneste tur. Vi legger vekt på trivsel og ønsker å integrere og ta vare på nye medlemmer på en god måte.

Påmelding og avlysning

Informasjon om våre turer vil bli kunngjort på nettsiden vår og delt på våre sosiale medieplattformer.

Bussbilletter kjøpes gjennom Billeto og påmelding til alle turer er bindende. Din påmelding blir bekreftet først når betalingen er mottatt. Billetter til turen vil bli sendt per e-post.

Påmelding til turen kan bli stengt før påmeldingsfristen på grunn av full booking. Vi forbeholder oss retten til overbooking og avvisning av påmeldinger.

Dersom en tur blir avlyst på grunn av for få påmeldte, vil du bli varslet.

Normalt vil eventuelle avlysninger bli kunngjort senest en uke før avreise.

Ved avbestilling vil pengene bli refundert til din konto innen 3-7 virkedager. Det er ditt ansvar å sjekke at refusjonen er mottatt. Hvis pengene ikke er tilbake på kontoen din innen 3-7 virkedager, vennligst kontakt Turansvarlig på e-postadressen tur@fossefallet.no.

Betaling

Det er ikke mulig å delta på turene uten å betale på forhånd. Alle turer må bookes og betales gjennom Billeto og det vil ikke gjøres unntak fra denne regelen. Dersom du har meldt deg på og ikke møter opp, må du likevel betale for turen.

Medlemspris

De fleste av våre turer tilbys i to priskategorier: medlemspris og ikke-medlemspris. Medlemsprisen gjelder kun for de som har betalt medlemskontingenten for gjeldende år. Medlemsprisen er personlig og kan ikke overføres til andre. Det tillates kun én turplass til medlemspris per person per tur.

Ikke-medlemsprisen fastsettes av styret for hver enkelt tur.

Hvis du ikke er medlem, har du muligheten til å melde deg inn i supporterklubben før turen. Du vil da få medlemspris hvis medlemskapet betales før avreise og turbestilling.

Alle som bestiller medlemspris, må vise frem medlemskortet på bussturen.

Hvis du velger feil priskategori, må mellomlegget betales, eller du kan velge å bli medlem av Fossefallet Supporterklubb.

Aldersgrense

Det er strengt forbudt for personer under 18 år å innta alkohol på våre turer. Dette gjelder gjennom hele turen.

Personer under 18 år må reise sammen med en voksen. Dersom det er flere under 18 år, kan en voksen ta ansvar for gruppen. (Den voksne som passer på, kan ikke drikke alkohol). Dette må det gis beskjed om til Turansvarlig. Det kreves navn på de under 18 år og kontaktinformasjon til den ansvarlige personen.

Hvis det ikke er satt opp en dedikert familiebuss, vil personer under 18 år bli plassert lengst fremme i bussen.

Ikke-medlemsprisen fastsettes av styret for hver enkelt tur.

Hvis du ikke er medlem, har du muligheten til å melde deg inn i supporterklubben før turen. Du vil da få medlemspris hvis medlemskapet betales før avreise og turbestilling.

Alle som bestiller medlemspris, må vise frem medlemskortet på bussturen.

Hvis du velger feil priskategori, må mellomlegget betales, eller du kan velge å bli medlem av Fossefallet Supporterklubb.

Oppførsel og respekt

Hold tribunen og banen ren:

Hold pyro, gjenstander og din egen kropp på tribunen. Ingenting skal inn på banen. Pyro skal legges i brannsikre bøtter som er satt fram

Respekt for alle:

Fotball er for alle! Vi skal ha respekt for alle mennesker og ta vare på hverandre. Rasisme, homofobi, sexisme og vold er helt uakseptabelt på Fossefallet’s organiserte turer.

Alkoholpolitikk:

Moderat alkoholinntak:

Det er lov å innta alkohol, men gjør det med måte og vis hensyn til de andre på bussen.

Ulovlige rusmidler:

Personer som bruker ulovlige rusmidler, vil bli satt av bussen hvor som helst på turen og utestengelse fra Fossefallet’s turer.

Generelle retningslinjer:

Ansvar for oppførsel: Husk på at det er ungdommer på bussen, og at vi ønsker enda flere til å reise med oss. Vær hyggelig og vær gode forbilder for andre reisende.

Hold bussen ryddig:

Hold bussen ryddig til enhver tid. Bruk bossekker og tørk umiddelbart opp eventuelt søl etter deg.

Tidspunkt for avreise:

Dersom ikke andre beskjeder er gitt, vil bussene ALLTID dra fra stadion rett etter kampslutt.

Erstatningsansvar:

Alle ødeleggelser må erstattes av den ansvarlige. Ved skader på kjøretøy eller lignende skal reiseleder eller noen i fossefallet styre underrettes.

Oppkast på bussen:

Dersom man kaster opp inne på bussen, må man finne frem vaskekluten eller betale 2000 kr for rengjøring.

Nattbusser:

På evt. nattbusser skal musikk dempes/slås av når majoriteten er klar for å sove. Festing skal roes kraftig når musikken dempes. Reiseleder styrer dette.

Avreise om morgenen:

Ved avreise om morgenen vil vi unngå pauser de to-tre første timene. Styr alkoholinntaket etter dette.

Gjelder også andre fremkomstmidler:

Reglene gjelder selvfølgelig også for eventuelt andre fremkomstmidler enn buss når det er aktuelt.

Frivillig styrearbeid og regelhåndhevelse

Alt vi gjør i styret er basert på frivillig arbeid. Vi ønsker at alle skal ha det hyggelig på turen, og vi ønsker ikke å måtte sette noen av eller utestenge noen. Men hvis reglene ikke blir fulgt, må vi ta nødvendige grep.

Advarsler og tiltak:

Ethvert brudd på reglene vil føre til en advarsel. Ved alvorlige brudd vil vi ta drastiske grep. Dette kan inkludere å sette av enkeltpersoner langs veien. Personen må da selv sørge for å komme seg hjem uten at Fossefallet påtar seg noe ansvar.

Utestengelse:

Ved gjentatte eller svært alvorlige brudd på reglene, vil utestengelse fra Fossefallets turer være nødvendig.

Har du spørsmål om turene eller arrangementer?

Kontakt vår Turansvarlig.

Turansvarlig:


Vi ønsker å minne om at dette er frivillig arbeid, og alle henvendelser vil bli besvart så raskt som mulig.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle