Bli sponsor?

Hva gjør Fossefallet Supporterklubb?

Fossefallet Supporterklubb arbeider aktivt for å skape et levende og engasjerende supportermiljø rundt vår lokale fotballklubb, Sarpsborg 08. Vi bidrar til å fargelegge byen under hjemmekamper, skaper imponerende TIFO på tribunene og organiserer bussturer til de fleste bortekampene. I tillegg arrangerer vi varierte supporter events for våre medlemmer. Dette er mulig takket være støtten vi mottar fra våre sponsorer og samarbeidspartnere.

Hvorfor velge å bli sponsor?

Som sponsor av Fossefallet gir du oss muligheten til å videreutvikle og bevare den unike supporter kulturen i Sarpsborg. Din bedrift vil bli synliggjort gjennom sponsorpakken du velger:

Gullsponsorer

Synlighet på nettsiden, i nyhetsbrev, på Fossefallets sosiale medieplattformer, samt økt synlighet ved salg av billetter til utvalgte borteturer

Sølvsponsorer

Synlighet på nettsiden, i nyhetsbrev og på Fossefallets sosiale medieplattformer.

Bronsesponsorer

Synlighet på nettsiden.

Det er også mulig å støtte enkeltarrangementer, noe som har vært svært populært i forbindelse med viktige kamper.

I tillegg kan man også tilby støtte gjennom produkter. Har du et produkt eller tjeneste som du tror Fossefallet kan ha nytte av, ta kontakt med sponsor ansvarlig.

Sponsor Ansvarlig

Joachim Johansen
Telefon: 907 30 229
E-post: tur@fossefallet.no

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle